Метод за проверка на качеството на меда

Приятелите ни от obekti.bg споделят лесен и ефективен начин как да проверите дали медът, който сте си купили е истински:

„Този метод за проверка на качеството на меда ще ви учуди със своята простота и достъпност. Толкова е лесно да проверите сами дали продуктът наистина е натурален, че едва ли някога ще ви се случи отново да консумирате фалшификат.
А всички знаем колко е важно медът да е истински. Само тогава може да разчитаме на неговите изключително полезни качества за организма.
За теста ще ви трябва голяма капка от меда, който искате да проверите, както и парче тоалетна хартия. Просто сложете част от меда (не е необходимо да е повече от 1 кафена лъжичка) върху хартията. Изчакайте така от 10 до 30 минути и наблюдавайте ефекта.
Ако около капката мед започне да се образува мокра ивица, значи той определено не е абсолютно натурален. В него има захар, глюкоза или други добавки, които се втечняват и отделят вода, попиваща в хартията. Мократа следа става видима с просто око.
От друга страна, ако медът остане непокътнат и около него не се вижда влажна ивица, колко и време да стои върху хартията, значи на трапезата си имате чист натурален мед.“

Ние, от Био Продукти Арония, Ви предлагаме само качествени мед и медни продукти. Можете да прегледате и да изберете своя продукт от тук:

http://aronia.bg/shop/med-i-pchelni-produkti

(А и след това да го тествате дали е истински wink emoticon )

Полезни мед и пчелни продукти
ARONIA.BG

[fts facebook id=aronia.bg posts_displayed=page_only type=page]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

bg_BGBulgarian

Fatal error: Class 'Elementor\Plugin' not found in /home/galimard/public_html/aronia.bg/blog/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Traits/Elements.php on line 353